ΟΑΕΔ Κοινωφελής: Προθεσμία ενστάσεων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/12/2018 - 12:44 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

| Από Τετάρτη μέχρι 5 και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, μπορούν να υποβάλλουν για την στα HOT SPOT, όσοι υπέβαλαν σχετική αίτηση στον .

Χτες αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του www.oaed.gr, ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης ανέργων και ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων για το Πρόγραμμα σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής (Γ΄ Κύκλος), για 2.082 θέσεις πλήρους απασχόλησης και σήμερα ξεκίνησαν οι ενστάσεις.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του , με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.

Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς ή/και στις Υπηρεσίες Τοποθέτησης, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 10/2018.

ΟΑΕΔ: Πότε καταβάλλονται επιδόματα ανεργίας και δώρο εορτών

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral