Κικίλιας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανήκει στο παρελθόν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/01/2017 - 12:19 | Author: Newsroom

“Δεν ξέρω πότε και με ποιον τρόπο θα τελειώσει η κυβέρνηση την αξιολόγηση.Tην πραγματική οικονομία πάντως, την “τέλειωσε””, αναφέρει σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ τονίζει ότι ο μόνος δρόμος για να βγούμε απο την κρίση, είναι η συμφωνία αλήθειας που έχει καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επαναλαμβάνει το αίτημα της ΝΔ για πολιτική αλλαγή.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ανήκει στο παρελθόν. ‘Εχουμε συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά στην πλάτη μας πέφτει το μεγάλο βάρος να οδηγήσουμε την πατρίδα μας στην έξοδο από την κρίση”, συνεχίζει ο κ. Κικίλιαςυπογραμμίζοντας πως “αν έπρεπε να προτάξουμε, δύο πράγματα που θα σηματοδοτήσουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα, αυτά είναι η μείωση της φορολογίας και η δημιουργία νέων και πραγματικών θέσεων εργασίας”.

Τονίζει, επίσης, ότι “υπάρχει διακριτή διαφορά μεταξύ μιας αξιόπιστης και σοβαρής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και μιας οπορτουνιστικής και ιδεοληπτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”, ενώ μεταξύ άλλων επαναλαμβάνει τις δεσμεύσεις της ΝΔ για μείωση της φορολογίας, μείωση των δαπανών του κράτους, μεταρρυθμίσεις, και προσέλκυση επενδύσεων.

“Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά με την απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου”, υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral