Καλλιάνος: Στην ΕΡΤ δέχτηκα bullying – Ήθελαν να με λιντσάρουν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/01/2017 - 13:25 | Author: Newsroom

Την καταγγελία ότι έχει πέσει θύμα bullying στην ΕΡΤ, όπου τον κυνηγούσαν στους διαδρόμους, έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο αναπληρωτής γραμματέας επιστημονικών φορέων της ΝΔ και μετεωρολόγος μίλησε στο «Ε» για την εποχή που εργάστηκε στην ΕΡΤ ως συμβασιούχος, επί 8-9 χρόνια όπως είπε.

«Επεσα θύμα φοβερού bullying. Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους και τα σκαλιά να με λιντσάρουν», είπε ο κ. Καλλιάνος, αναφερόμενος στην περίοδο όταν άνοιξε ξανά η ΕΡΤ. «Με είχαν χαρακτηρίσει παιδί της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ επειδή ήμουν εκεί. Δέχθηκα σκληρό bullying», πρόσθεσε.

Ο κ. Καλλιάνος άσκησε κριτική και στην κίνηση της ΝΔ να κλείσει την ΕΡΤ, την οποία χαρακτήρισε ως «χονδροειδεστάτη», αλλά και στη σημερινή εποχή της δημόσιας τηλεόρασης.

«Τα χρόνια που ήμουνα στην ΕΡΤ ήταν πάρα πολύ καλή τότε, με υψηλές τηλεθεάσεις, με οργάνωση… Τελείως διαφορετική είναι σήμερα. Δυστυχώς έχει πλέον μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, εκείνοι που πηγαινοέφερναν τις κασέτες στο αρχείο έγιναν αρχισυντάκτες», είπε.

«Η ΕΡΤ έχει και αξιόλογους ανθρώπους, παρουσιαστές, δημοσιογράφους. Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ κάνουν κουμάντο οι γνωστοί – άγνωστοι επαναστάτες… Ενας σκληρός πυρήνας, που είναι η ertopen, κάνει κουμάντο», είπε ακόμη.

Loading...
  • europalso

    ideascentral