ΔΕΗ – Κοινωνικό Τιμολόγιο: Λάθη στις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις -Απορρίπτονται αιτήσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔22/02/2018 - 14:34 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

– Λάθη και αστοχίες στις διασταυρώσεις των για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο διαπιστώνουν οι πολίτες που μπαίνουν στην ιστοσελίδα της (www.idika.gr) προκειμένου να τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά

Από την πλευρά της, η ΗΔΙΚΑ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «στο ΚΟΤ Β υπήρξε – εκ παραδρομής – έλεγχος για την αξία της κινητής περιουσίας (αξία οχημάτων νοικοκυριού). Αυτό ήταν λάθος (αφορά μόνο το ΚΟΤ Α) και αφαιρέθηκε. Παρακαλούμε τους αιτούντες που απορρίφθηκαν εξ αιτίας αυτού του κριτηρίου να κάνουν εκ νέου αίτηση. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία δημιουργήσαμε άθελα μας».

Επίσης δεν έχει δοθεί ακόμα λύση για τους καταναλωτές που λαμβάνουν Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και η τελευταία φορά που έκαναν αίτηση είναι πέραν του τελευταίου διμήνου. Οι συγκεκριμένοι θα πρέπει πριν υποβάλουν αίτηση για Κοινωνικό Τιμολόγιο να προχωρήσουν σε επικαιροποίηση της αίτησης για το , προκειμένου να τους δεχτεί το σύστημα.

Εξάλλου σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι αιτήσεις για το ξεπέρασαν τις 135.000. Όσοι ανήκουν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΟΤ Α) υπέβαλαν 30.054 αιτήσεις εκ των οποίων μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί οι 19.827, δηλαδή ποσοστό έγκρισης 66%.

Από την άλλη, όσοι ανήκουν στο Κοινωνικό Μέρισμα (ΚΟΤ Β) υπέβαλαν 104.934 αιτήσεις και μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί 46.000 ή 44% επί του συνόλου.

Έρχονται λογαριασμοί με το μήνα στη ΔΕΗ

Loading...
  • europalso

    ideascentral