Αρνείται τους υπαλλήλους φαντάσματα ο Ρήγας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/01/2017 - 15:36 | Author: Newsroom

Για το θέμα των υπαλλήλων στα hot spots μίλησε ο Παναγιώτης Ρήγας.

«Το σύνολο των προσλήψεων έχουν πάει στις δομές, υπήρχε ενημερωτικό και από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας κ. Αντωνοπούλου» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, αναφερόμενος στις προσλήψεις που έχουν γίνει για το προσφυγικό.

Ο κ. Ρήγας παραδέχθηκε ότι «υπήρχαν και κάποιες αβελτηρίες», αλλά «έδειξε» τους δήμους για το πρόβλημα, αναφέροντας ότι «μέσω των δήμων ήταν οι προσλήψεις».

«Θα γίνει έλεγχος στους δήμους που έχουν αναλάβει την ευθύνη των προσλήψεων και όπου χρειάζεται θα παρθούν τα μέτρα που πρέπει να υπάρχουν… Η κυβέρνηση όπου υπάρχει θέμα θα το λύσει. Αν κάποιοι δεν το έκαναν με τον ορθό τρόπο θα λυθεί το θέμα» επισήμανε μιλώντας στον Σκάι.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι στο θέμα των 2.500 προσλήψεων, κατ’ αρχάς είναι εμπλεκόμενοι οι δήμοι, ενώ για το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε ότι «τώρα συγκροτήθηκε, οι υπηρεσίες ήταν διασκορπισμένες η κυβέρνηση το έκανε αυτό». «Τελειώνει τώρα και το οργανόγραμμα του υπουργείου, όχι ότι δεν γινόταν δουλειά» ανέφερε.

Έχουν γίνει τεράστια βήματα στο προσφυγικό (…) τα μεγαλύτερα ποσά έρχονται μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και με αυτόν τον τρόπο γίνονται όλες οι ενέργειες σημείωσε.

Loading...
  • europalso

    ideascentral