Άνοιξε στο TAXISnet ο έλεγχος του Α21 για τα επιδόματα του ΟΓΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/06/2016 - 20:42 | Author: Newsroom

Η εφαρμογή αφορά μόνο για όσους έχουν ήδη κάνει την υποβολή του εντύπου για το 2016, ενώ η εφαρμογή του Οργανισμού δεν έχει ενημερωθεί για τα φετινά επιδόματα.

agronews.gr Γιαννακοπούλου Φανή

Ειδικότερα όσοι αιτούντες θέλουν να ενημερωθούν για την πορεία του Α21 και την έγκριση ή απόρριψη του αιτήματος χορήγησης των επιδομάτων τέκνων και πολυτεκνικών μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή (gsis.gr) και να ελέγξουν εάν θα πάρουν τα επιδόματα έως το τέλος του Ιουλίου ή θα πρέπει να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω της αίτησης Α21 στο TAXISnet και μόνο από συγκεκριμένο browser (firefox mozilla).

Παράλληλα οι δικαιούχοι ώστε να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων, πολυτεκνικά επιδόματα) από τον ΟΓΑ έως το τέλος του Ιουλίου σύμφωνα με τον Οργανισμό θα έπρεπε έως τις 26 Ιουνίου να έχουν κάνει την αίτηση Α21 που συνεπάγεται και την υποβολή φορολογικής δήλωσης.

Όσοι δεν την έχουν κάνει θα περιμένουν την επόμενη πληρωμή που σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να γίνει τον Σεπτέμβριο εκτός βέβαια και ακολουθηθεί η περσινή τακτική της χρησιμοποίησης του δικαιώματος παράτασης από το κράτος για ακόμη 30 ημέρες και η πληρωμή της γ δόσης πάει για Οκτώβριο.

Loading...
  • europalso

    ideascentral