Αιχμές Θεοδωράκη σε ΣΥΡΙΖΑ για την διαπλοκή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔19/01/2017 - 15:21 | Author: Newsroom

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΔΟΛ άφησε τα δικά του “καρφιά” προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν το 2017 ένα κόμμα πιστεύει ότι η σωτηρία του θα έρθει διορίζοντας διευθυντές σε εφημερίδες και βρίσκοντας καινούργιους ή παλιούς εργολάβους, για να τους δίνει εφημερίδες, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα το επιτρέψει αυτό» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στη Βίκυ Μιχέλη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98.7 fm.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «Όπως κάθε κυβέρνηση έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φτιάξει τη δική του διαπλοκή στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Έχει συμβεί με τη ΝΔ, με το ΠΑΣΟΚ και τώρα συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μας εκπλήσσει. Αυτό που μας εκπλήσσει ίσως είναι το απροκάλυπτο του θέματος».

Ερωτώμενος για το εάν θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια να διασωθεί ο Τύπος που αντιμετωπίζει φοβερή κρίση, υπογράμμισε ότι «Προφανώς πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να μη χάνονται επιχειρήσεις, να μη χάνονται θέσεις εργασίας, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με διαφάνεια και καθαρότητα και όχι με ανθρώπους που υπηρετούν κομματικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση κυβερνητικά συμφέροντα».

Τέλος, αναφερόμενος στο μέλλον του Ποταμιού, δήλωσε ότι «Η πολιτική είναι κάτι πάρα πολύ σκληρό. Κάποιοι είναι προφανές ότι δεν αντέχουν. Δεν αντέχουν στις πιέσεις, δεν αντέχουν στο δύσκολο αγώνα που πρέπει κάποια στιγμή να διεξάγουμε. Εμείς αντέχουμε όμως, όπως είπα είμαστε σκληρά καρύδια. Θα συνεχίσουμε και νομίζουμε ότι ο κόσμος θα καταλάβει.

Κάποια στιγμή ο κόσμος θα κληθεί να αποφασίσει αν Θα μείνει στο πολιτικό σύστημα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα παλιά κόμματα που έφεραν την χρεωκοπία της χώρας ή θα υπάρχει και ένα καθαρό Ποτάμι. Και δεν νομίζω θα πάρουν την απόφαση να φύγει το Ποτάμι από το πολιτικό σκηνικό, τόνισε ο κ. Θοεδωράκης.

Loading...
  • europalso

    ideascentral