Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στα ΜΑΤ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/01/2017 - 19:15 | Author: Newsroom

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής έκανε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία συνομίλησε με τους αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούν τα καθήκοντά τους, αλλά και για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών.

Μετά την επίσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να γευματίσει στο εστιατόριο των ΜΑΤ.

«Επισκέφθηκα, σήμερα, τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους αστυνομικούς μας», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες, ρισκάροντας ακόμα και την ίδια τους τη ζωή».

Παράλληλα, ανέφερε πως «μαζί με όλους τους Έλληνες, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη τους συμβολή και τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ.

Δυστυχώς, το έργο των γυναικών και των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δυσχεραίνεται, αφενός λόγω του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού που διαθέτουν, αφετέρου λόγω της έλλειψης πραγματικής στήριξης από την σημερινή πολιτική ηγεσία. Αποτέλεσμα: Ένα τεράστιο έλλειμμα ασφάλειας των συμπολιτών μας».

«Επαναλαμβάνω, για μια ακόμη φορά, την προσωπική μου δέσμευση ότι, όταν έρθουμε στην Κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν σε ολόκληρη τη χώρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

alt

alt

alt

Loading...
  • europalso

    ideascentral