468 προσλήψεις σε φορείς του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔08/05/2017 - 14:36 | Author: Newsroom

 Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη η για 203 μόνιμες θέσεις στις υπηρεσίες Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι περισσότερες θέσεις απευθύνονται σε διοικητικό προσωπικό πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και βοηθητικό προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών της τόσο στην Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου όσο και στα Περιφερειακά Γραφεία Αττικής, Λέσβου και Σάμου, καθώς και στα Αυτοτελή Κλιμάκια Χίου και Κω.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για την εξέταση αιτημάτων ασύλου και τη διαχείριση του μέρους της διαδικασίας που της αντιστοιχεί.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών θα είναι δεκαήμερη και οι ενστάσεις θα υποβληθούν στο , όπως γράφει το dhmosio.gr.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται και η προκήρυξη για τις 265 εποχικές θέσεις στα Κέντρα Υπηρεσίας και Υποδοχής , η οποία βρίσκεται ήδη στα «χέρια» του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάϊου αναμένεται να ανακοινωθούν τρεις νέοι διαγωνισμοί για μόνιμο και εποχικό προσωπικό σε φορείς του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής όπως τα Κέντρα Υπηρεσίας και Υποδοχής Μεταναστών, οι Υπηρεσίες Ασύλου και τα Κέντρα Προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων.

ΑΣΕΠ 3Κ/2017: Κλείνουν οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Ποιοί συμβασιούχοι θα μονιμοποιηθούν

Loading...
  • europalso

    ideascentral