Χρυσοβελώνη: «Οι ΑΝΕΛ τάσσονται ξεκάθαρα με τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου στο θέμα των θρησκευτικών»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/09/2016 - 17:02 | Author: Newsroom

«Οι ΑΝΕΛ τάσσονται ξεκάθαρα με τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου στο θέμα των θρησκευτικών» υπογράμμισε η υφυπουργός Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην Μαριάννα Πυργιώτη.

Συγκεκριμένα ερωτηθείσα για το μάθημα των θρησκευτικών είπε πως «οι ΑΝΕΛ τάσσονται ξεκάθαρα με τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου» και σημείωσε πως «χρειάζεται να εμπλουτιστεί και να γίνει πιο κατανοητό αλλά όχι να αλλάξει κατεύθυνση».

Αναφερόμενη στο θέμα του υπερταμείου η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε :«Η υπαγωγή δημόσιων οργανισμών στο νέο υπερταμείο δεν σημαίνει ξεπούλημα» και πρόσθεσε πως ήταν μια υποχρέωση που είχε ήδη επιβληθεί από το καλοκαίρι του 2015. Συνέχισε λέγοντας πως «τα οικονομικά αυτών των οργανισμών δεν ήταν σε καλή κατάσταση οπότε υπήρξε μια ανάγκη να υπαχθούν για να εξυγιανθούν δηλαδή να λειτουργήσουν πλέον σωστά και όχι με έναν τρόπο που δεν είναι απολύτως ορθόδοξος».

Ερωτηθείσα για τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως υπήρξε μια διαγωνιστική διαδικασία, έγινε με όρους νομιμότητας και όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία δεν έφεραν αντιρρήσεις για τις προϋποθέσεις που έγινε ο διαγωνισμός.

«Αν στην πορεία διαπιστωθεί ότι κάποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις, πάμε στον επόμενο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στον ΟΑΣΘ και στην επίσχεση εργασίας των εργαζομένων τόνισε πως «το υπουργείο δεν έχει απολύτως καμία οφειλή έναντι του Οργανισμού».
Loading...
  • europalso

    ideascentral