Χιλιάδες μαθητές στα προγράμματα του Δήμου Αθηναίων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/06/2018 - 09:18 | Author: Newsroom

Η σχολική χρονιά που έφυγε ήταν ιδιαιτέρως απαιτητική αλλά και πλούσια για τον Δήμο Αθηναίων. Περισσότερα από 60.000 παιδιά έκατσαν στα θρανία της Αθήνας, επισκέφθηκαν τους 500 χώρους εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας και παρακολούθησαν δεκάδες προγράμματα του Δήμου Αθηναίων, στις τεχνολογίες, τη γλώσσα, την καινοτομία: σχεδιάζοντας τρισδιάστατα στο Maker Space αλλά και μαθαίνοντας Beat Box ή κιθάρα, παρακολουθώντας ενισχυτικά μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο αλλά και πηγαίνοντας στις δημοτικές κατασκηνώσεις.

{Ad}

«Εξασφαλίσαμε την πρόσβαση στη γνώση σε παιδιά που το χρειάζονταν, ανακουφίσαμε τους γονείς τους, δημιουργήσαμε κι άλλες, ολοκαίνουργιες υποδομές και προσφέραμε επιπλέον προγράμματα που επιτρέπουν την πρόσβαση σε νέα εκπαιδευτικά εργαλεία» δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης.

 

Φέτος 4.760 παιδιά φιλοξενήθηκαν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, 26 χιλιάδες συμμετείχαν στις 400 διαφορετικές δραστηριότητες των 25 ανοικτών σχολεία της Αθήνας, 24 σχολεία ανακατασκευάσθηκαν ριζικά με το πρόγραμμα «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα», κ.ά.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral