"“Χαμόγελο” και ευαισθησία ανοίγουν την “Aγκαλιά” ενός παιδιού."Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/12/2014 - 15:41 | Author: Newsroom

MediterraneanCollege

Σχολή Παιδαγωγικών

Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

“Χαμόγελο” και ευαισθησία ανοίγουν την “Aγκαλιά” ενός παιδιού.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε σημαντικά κοινωνικά γεγονότακαισε ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, το MediterraneanCollege στέκεται πάντα δίπλα και αναλαμβάνει μεευθύνη τη στήριξη τωνμη-κερδοσκοπικών και φιλανθρωπικών οργανισμών ενισχύοντας – μέσα από εκδηλώσειςπου διοργανώνει- το έργο τους.

Τα φετινά Χριστούγεννα όχι μόνο δεν αποτελούν εξαίρεση στο σημαντικό αυτό κοινωνικό σκοπό, αλλά μέσω της Σχολής Παιδαγωγικών του, τοMediterraneanCollege θα στηρίξει δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με σημαντική αποστολή που αφορά στο μέλλον αυτού του τόπου, τα παιδιά! Τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά».

Ένα τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15- 16 & 17 Δεκεμβρίου 2014 στο ισόγειο των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου στην οδό Πελλήνης 8.

Αρωγοίστην όλη προσπάθεια η εταιρία φυσικών καλλυντικών FreshLine, τα έσοδα από από τα προϊόντα της οποίας θα διατεθούν στο Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά», το κατάστημα υφασμάτων «Αφοι Ελμαλόγλου»,ενώ στη διάρκεια του Bazaar θα διατίθενται προς πώληση και χειροποίητα προϊόντα από τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου από τις 11π.μ. έως τις 6μ.μ. σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις του MediterraneanCollege στο κέντρο της Αθήνας (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, στον πεζόδρομο) για τρεις ημέρες γεμάτες μοναδικά στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μπισκότα, στεφάνια και πολλά άλλα.

Loading...


  • europalso   ideascentral