Το ΣΕΕΠΕΑ Αττικής συντάσσεται με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν για κλιμάκωση του αγώνα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/03/2018 - 22:17 | Author: Newsroom

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής – ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΠΕΘ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/3/2018

{ad]

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής καταδικάζει την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να δώσει εντολές στα ΜΑΤ να επιτεθούν βίαια, να ρίξουνχημικά στους εκπαιδευτικούς που διαδήλωναν δυναμικά έξω από το ΥπουργείοΠαιδείας την Παρασκευή 2/3/2018 με αίτημα μόνιμους καιμαζικούς διορισμούς. Συνέπεια αυτού ήταν να τραυματιστούν εκπαιδευτικοίκαι δύο να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Η κινητοποίηση της Παρασκευής καταδεικνύει ότι υπάρχει ισχυρό, δυναμικό, αγωνιστικό και ενωτικό μέτωπο το οποίο θα ενδυναμωθεί και θα συνεχίσει τον αγώνα για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων αναπληρωτών παρά τιςπρακτικές καταστολής ή διάσπασής του από πλευράς Υπουργείου.

Το Δ.Σ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής συντάσσεται με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν από τις Ομοσπονδίες για κλιμάκωση του αγώνα.

Συνεχίζουμε το δίκαιο αγώνα μας για μόνιμους διορισμούς, κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας κι εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών.

Loading...
  • europalso

    ideascentral