Το νομοσχέδιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ όπως ψηφίστηκε από τη Βουλή

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/05/2016 - 12:33 | Author: Newsroom

08-05-16 Το νομοσχέδιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ όπως ψηφίστηκε από τη Βουλή

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» έγινε δεκτό επί της αρχής κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής στη συνεδρίαση της Παρασκευής, 6/5/16.

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει εκτός των ρυθμίσεων για την έρευνα και ρυθμίσεις για την πρωτοβάθμια-δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την τριτοβάθμια, την επαγγελματική εκπαίδευση.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης): Ευχαριστούμε και εμείς, κύριε Φορτσάκη.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κηρύσσεται περαιωμένη η συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες διατάξεις».

Ερωτάται το Σώμα: Γίνεται δεκτό το νομοσχέδιο επί της αρχής;

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Δεκτό, δεκτό.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Κατά πλειοψηφία.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ: Κατά πλειοψηφία.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Παρών.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΣ: Κατά πλειοψηφία.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ: Παρών.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ: Κατά πλειοψηφία.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης): Συνεπώς, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις» έγινε δεκτό επί της αρχής κατά πλειοψηφία.

Κύριοι συνάδελφοι, έχουν διανεμηθεί τα Πρακτικά της Πέμπτης 25ης Φεβρουαρίου 2016, της Παρασκευής 26ης Φεβρουαρίου 2016, Παρασκευής 4ης Μαρτίου 2016, Δευτέρας 7ης Μαρτίου 2016, Τρίτης 8ης Μαρτίου 2016 και της Τετάρτης 9ης Μαρτίου 2016 και ερωτάται το Σώμα αν τα επικυρώνει.

Το νομοσχέδιο όπως ψηφίστηκε από τη Βουλή

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral