Τί ειπώθηκε στην Συνέντευξη Τύπου για την ενισχυτική διδασκαλία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/11/2015 - 13:32 | Author: Newsroom

Συνέντευξη Τύπου: Νίκου Φίλη Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων, Κώστα Φωτάκη Αναπληρωτή Υπουργού για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, Σίας Αναγνωστοπούλου Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Για την ενισχυτική διδασκαλία έχουν εξασφαλιστεί 1.023 πιστώσεις ενώ στο πρόγραμμα θα εργαστούν μόνιμοι αλλα και αναπληρωτές.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Παιδείας:

«Το θέμα της ενισχυτικής διδασκαλίας πρέπει να νομοθετηθεί ακόμα και αν κάποιος έχει αντίρρηση, εμείς κάθε άλλο, το θεωρούμε σημαία για την εκπαίδευση το θέμα της ενισχυτικής διδασκαλίας, διότι πρέπει να εκταμιευθούν κονδύλια. Χωρίς τη νομοθετική ρύθμιση εξουσιοδότηση δεν υπάρχουν κονδύλια, σας λέω ένα θέμα» ανέφερε ο υπουργός Παιδείας.

Οι τροπολογίες δεν έχουν κατατεθεί στη Βουλή αυτή τη στιγμή, γιατί δεν υπάρχει νομοσχέδιο ειδικό. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια μεγαλύτερη συζήτηση έστω και μερικών ημερών, περισσότερο και αν δεν προλάβουμε με τα βοσκοτόπια τώρα να κατατεθούν, θα κατατεθούν στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο. Πάντως η επιδίωξή μας είναι σύντομα».

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral