Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο αποκλειστικά για τις ανάγκες των μαθητών Λυκείου θα μισθώσει ο ΟΑΣΘ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/10/2018 - 17:55 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Προσωρινή, όπως τη χαρακτηρίζει, λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης των μαθητών από την Καρδία, στο 1ο Γενικό Λύκειο Μίκρας, στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, δίνει από αύριο ο Ο.Α.Σ.Θ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο οργανισμός, θα μισθώσει λεωφορείο, με τις προδιαγραφές που προβλέπονται για σχολικά δρομολόγια, το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Μίκρας "μέχρι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να λύσει οριστικά το πρόβλημα".

"Η μεταφορά των μαθητών αποτελεί αποκλειστική θεσμική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας… Επειδή στο θέμα ενεπλάκη και το όνομα του Ο.Α.Σ.Θ. πρέπει να τονιστεί ότι ο Οργανισμός εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των πολιτών και δεν έχει καμία θεσμική υποχρέωση να σχεδιάζει και να εκτελεί σχολικά δρομολόγια. Δεν είναι…διά πάσαν νόσον και… ανεπάρκεια", αναφέρει στην ανακοίνωση ο Ο.Α.Σ.Θ. και προσθέτει ότι "το πρόβλημα της μετακίνηση των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Μίκρας δημιουργήθηκε και διαιωνίζεται μέχρι σήμερα με αποκλειστική ευθύνη των αρμόδιων παραγόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας".

Loading...


  • europalso

    ideascentral