ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΣΕ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε./ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ(Α/ΘΜΙΑ)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/10/2016 - 17:01 | Author: Newsroom

alt

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ & ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΣΜΕΑΕ/ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ//ΚΕ.Δ.Δ.Υ.)

Παρακαλούμε όπως προβείτε στην ηλεκτρονική καταχώριση απευθείας στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση: https://opsyd.sch.gr/ των κάτωθι λειτουργικών αναγκών σε:
Α.

ΣΜΕΑΕ
Αναπληρωτές εκπ/κούς Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.
Στο μενού «Διαχείριση» επιλέγετε «Εισαγωγή κενών» και στο πεδίο «Ιδιότητα» επιλέγετε τον τύπο πρόσληψης του εκπαιδευτικού που επιθυμείτε (Αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ ή Αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ Μειωμένου Ωραρίου). Έπειτα διαδοχικά στο πεδίο «Κλάδος» επιλέγετε είτε ΠΕ70 είτε ΠΕ60, στο πεδίο «Τύπος ΣΜΕΑΕ» επιλέγετε Ειδικής Αγωγής, Braille, Νοηματική και τέλος στο πεδίο «Περιοχή»επιλέγετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και καταχωρίζετε τα λειτουργικά κενά.
Β.ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ
Αναπληρωτές εκπ/κούς Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) σε Τ.Ε.
Ακολουθείτε τα ανωτέρω βήματα καταχώρισης αλλά στο πεδίο «Τύπος ΣΜΕΑΕ» επιλέγετε Τμήμα Ένταξης Ειδικής Αγωγής, Τμήμα Ένταξης Braille, Τμήμα Ένταξης Νοηματική
Γ.ΚΕΔΔΥ
Αναπληρωτές εκπ/κούς για τα ΚΕΔΔΥ.
Στο μενού «Διαχείριση» επιλέγετε «Εισαγωγή κενών» και στο πεδίο «Ιδιότητα» επιλέγετε τον τύπο πρόσληψης του εκπαιδευτικού που επιθυμείτε (Αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ). Έπειτα διαδοχικά στο πεδίο «Κλάδος» επιλέγετε είτε ΠΕ70 είτε ΠΕ60, στο πεδίο «Τύπος ΣΜΕΑΕ»επιλέγετε Ειδικής Αγωγής και τέλος στο πεδίο «Περιοχή» επιλέγετε την περιοχή που σας αφορά και καταχωρίζετε τα λειτουργικά κενά.
Σε όλες τις ανωτέρω καταχωρίσεις οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης δεν τροποποιούν τις καταχωρίσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης αλλά ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία καταχωρίζουν τα λειτουργικά κενά στο πεδίο «Κενά Περιφέρειας».
Επισημαίνεται ότι, οι ΔιευθύνσειςΕκπαίδευσης καταχωρίζουν τα σχετικά στοιχεία μέχρι την Τετάρτη 5/10/2016, προκειμένου στη συνέχεια οι οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσειςνα ολοκληρώσουν την Πέμπτη 6/10/2016 και ώρα 12 το μεσημέρι τη σχετική διαδικασία.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral