ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 400 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΣΕ ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ. – ΤΟ 10% ΑΠΟ ΤΙΣ 400 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Ε.Β.Π. ΓΙΑ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. – ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ε.Α.Ε. ΣΕ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. – ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/10/2016 - 11:43 | Author: Newsroom

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Των Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.
Βασίλη Βούγια & Δημήτρη Παπαευθυμίου

1ον – Το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ των 400+ πιστώσεων για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π.

για Ε.Δ.Ε.Α.Υ./ΚΕ.Δ.Δ.Υ. βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης, μετά από μια καθυστέρηση που παρουσιάστηκεκαι πιθανολογείται πως από 1ηΝοεμβρίου θα είναι έτοιμο , ώστε οι πιστώσεις να διατεθούν στις Π.Δ.Ε.

2ον – Το υπόλοιπο 10% επί των 400 πιστώσεων για προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. θα σταλεί σήμερα στις 13 Π.Δ.Ε., ώστε από Δευτέρα 24/10 να αρχίσουν να διατίθενται.

3ον – Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. θα προσληφθούν στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. στις αρχές Νοεμβρίου απόπιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.).

4ον – Για το θέμα της διαδικασίας κατανομήςπιστώσεων αναπληρωτών της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, όπως πληροφορηθήκαμε, η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας ετοιμάζει έγγραφο προς την Π.Δ.Ε. με σκοπό τη διευθέτηση του ζητήματος.

Δημήτρης Παπαευθυμίου & ΒασίληςΒούγιας
Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.
Loading...
  • europalso

    ideascentral