Στημένη προβοκάτσια τα περί κατάργησης της προσευχής στα Σχολεία!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/09/2016 - 11:30 | Author: Newsroom

Από μερίδα χυδαίων ΜΜΕ, αναπαράγεται, ότι τάχα καταργήθηκε η πρωινή Προσευχή στα Σχολεία, όπως και η έπαρση της Σημαίας.

Γράφει ο Γιάννης Πλατάρος

Αυτά τα γράφουν σκοπίμως διάφοροι ΧΥΔΑΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ, οι οποίοι -Κύριος οίδε- τι αναμπουμπούλα επιζητούν .
Καλώ προσωπικά ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, να ΚΩΦΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σε όλες τις Κασσάνδρες και στο αληταριό, που θέλει να ανοίξουν μέτωπα μεταξύ καθηγητών, μεταξύ καθηγητών και γονιών, μεταξύ μαθητών, κ.ο.κ. Η μεθόδευση, στρέφεται μόνον και μόνον ενάντια στους καθηγητές. Έχω αποστασιοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια από την συνδικαλιστική ιδιότητα, αλλά δεν μπορεί κανένας βρωμερός τυχάρπαστος τρισάθλιος ελεεινός και χυδαίος παράγοντας της «πολιτικής» όμως χυδαία την εννοούν πλέον, να κάνει παιγνίδι πάνω στις πλάτες μας!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΛΕΙ ΕΚΟΝΤΕΣ-ΑΚΟΝΤΕΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!
Ισχύει το Προεδρικό Διάταγμα 210 /1998 . Καμία εγκύκλιος δεν υποκαθιστά ΠΔ. Θέλουν δηλαδή να τεστάρουν αν είμαστε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ;
Ισχύει: ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α΄), άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ. 10, εδαφ. δ.
Να το κατεβάσετε αυθεντικό από τον σύνδεσμο: https://docs.google.com/viewer…

Υ.Γ.
Να γράψω και τα τυπικά νομικά επιχειρήματα που ισχύουν για την ιεράρχηση κανόνων δικαίου: Υπέρτατος κανόνας: το Σύνταγμα > θεμελιώδη νόμο. > τυπικό Νόμο> Προεδρικό Διάταγμα > πράξη Υπουργικού Συμβουλίου > Υπουργική Απόφαση.
ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ…. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ! Η εγκύκλιος δεν έχει καν νομική υπόσταση, αλλά υπενθυμίζει νόμους.
Το ουσιαστικό τώρα:
Για τη κατάργηση μιας πράξης της Πολιτείας απαιτείται η έκδοση πράξης της αυτής τυπικής ισχύος ή μεγαλύτερης. ΑΡΑ : Για την κατάργηση της προσευχής, απαιτείται ΠΔ ή νόμος, δια των οποίων θα καταργείται.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral