Στη Λάρισα η πρώτη παιδική χαρά για ΑΜΕΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/05/2017 - 22:34 | Author: Newsroom

Η πρώτη παιδική χαρά για ΑμεΑ στη Λάρισα:  Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί η  πρώτη παιδική χαρά στη Λάρισα για ΑμεΑ.

{αδ}
Η παιδική χαρά φιλοξενείται στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στη συνοικία Νεάπολη, ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία ειδικής αγωγής στη χώρα. Το σχολείο αυτό είναι από τα μεγαλύτερα σχολεία ειδικής αγωγής στην χώρα ενώ στο συγκεκριμένο κτίριο, τις απογευματινές ώρες λειτουργεί και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων για παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στη συνοικία Νεάπολη, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννη.

Ο κ. Καλογιάννης συζήτησε για διάφορα θέματα που αφορούν στην λειτουργία του σχολείου με το διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Νίκο Θεοχάρη,  ο οποίος τόνισε ότι το συγκεκριμένο σχολείο είναι από τα μεγαλύτερα σχολεία ειδικής αγωγής στην χώρα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr Δήμος Λαρισαίων προχώρησε στην προμήθεια οργάνων για τη δημιουργία παιδικής χαράς αποκλειστικά για ΑμεΑ. Τα όργανα έχουν ήδη τοποθετηθεί  και η πρώτη παιδική χαρά στη Λάρισα για ΑμεΑ, θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Loading...
  • europalso

    ideascentral