Σταύρος Θεοδωράκης: Όσα γίνονται με τα Θρησκευτικά θυμίζουν… Ιράν!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/10/2016 - 12:21 | Author: Newsroom

Το να γίνονται ανακοινώσεις για τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρουσία του υπουργού Άμυνας και του Αρχιεπισκόπου είναι εικόνα Ιράν των μουλάδων, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου για το ζήτημα που έχει ανακύψει με τη διδασκαλία των Θρησκευτικών.

Μάλιστα, μιλώντας στον Real FM, χαρακτήρισε προσβλητική για τη δημοκρατία «τη νυχτερινή συνάντηση και την απόφαση για τα Θρησκευτικά από Τσίπρα-Καμμένο-Φίλη παρουσία του Αρχιεκπισκόπου». «Είναι δυνατό να αποφασίζεται σε νυχτερινές συναντήσεις στο Μαξίμου, αν θα διδαχθούν τα παιδιά μας αυτά ή τα άλλα Θρησκευτικά;» ρώτησε.
Κληθείς να σχολιάσει για το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές το συντομότερο, σημείωσε πως «το εδώ και τώρα εκλογές διακινδυνεύει πάρα πολλά για τη χώρα, με ανοιχτή την αξιολόγηση».
Όπως εξήγησε, υπάρχει εκκρεμότητα με χρήματα που στο πλαίσιο του οικονομικού προγράμματα πρέπει να λάβει η χώρα.
«Θα πούμε ότι διακόπτουμε το πρόγραμμα για να λύσουμε το εσωτερικό πρόβλημα της χώρας;» διερωτήθηκε και τόνισε πως «με ασταθή τον ευρωπαϊκό μας βηματισμό, δεν θα πρέπει να πάμε σε εκλογές».
Ωστόσο, ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε κακή τη διακυβέρνηση της χώρας.
Loading...
  • europalso

    ideascentral