Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! Εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Οικονομικά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/05/2018 - 10:13 | Author: Newsroom

Σπουδές που αφορούν στα Οικονομικά (προπτυχιακό επίπεδο) και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο)

Ενδιαφέρεσαι να ανακαλύψεις τον πάντα επίκαιρο και δημοφιλή χώρο των Οικονομικών ο οποίος συνδυάζει τις θετικές επιστήμες (μαθηματικά) και τις κοινωνικές επιστήμες με εφαρμογές και ευκαιρίες απασχόλησης σε πολλούς τομείς (τραπεζικό σύστημα, ανάπτυξη, περιβάλλον,  ενέργεια, μεταφορές, τηλεπικοινωνίες, διεθνείς σχέσεις, αγροτική ανάπτυξη, εργασιακές σχέσεις  εκπαίδευση, υγεία κ.λπ); Σε συναρπάζει η προοπτική να σπουδάσεις σε ένα από τα πιο δημοφιλή και δημιουργικά προγράμματα σπουδών παγκοσμίως που σχετίζεται με κάθε τομέα της σύγχρονης ανθρώπινης κοινωνίας; Θεωρείς ότι η δικαιοσύνη και το αίσθημα δικαίου σε αφορά και ως Ευρωπαίο πολίτη; Αγαπάς τη διεύθυνση έργων (project management) που συνδυάζει γνώσεις και πρακτικές διοίκησης ποιότητας και τεχνολογίας; Βρίσκεις ελκυστική μια καριέρα ως στέλεχος στον τραπεζικό ή χρηματοοικονομικό χώρο; Ο χώρος της διοίκησης επιχειρήσεων θα σου δώσει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες με πρακτικές εφαρμογές και θα σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη στο χώρο με πολλαπλές επιλογές απασχόλησης.

 

Στο ΑΠΚΥ μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου και να σπουδάσεις σε ένα από τα παρακάτω προγράμματα:

 

Προπτυχιακό επίπεδο

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Οικονομικά

 

Μεταπτυχιακό επίπεδο

  • Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στην ελληνική ή ΜΒΑ στην αγγλική γλώσσα
  • Διοίκηση Τεχνολογία και Ποιότητα
  • Τραπεζική και Χρηματοοικονομική
  • Enterprise Risk Management

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως, δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, να αποκτήσουν έναν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Με σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, με περίπου 5000 φοιτητές, εκ των οποίων το 65% προέρχεται από την Ελλάδα, το ΑΠΚΥ προσφέρει 26 αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών (4 προπτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά προγράμματα, τα 5 στην αγγλική γλώσσα) και 11 διδακτορικά προγράμματα, σε κλάδους αιχμής με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

 

Οι σπουδές στο ΑΠΚΥ δεν απαιτούν φυσική παρουσία των φοιτητών σε αίθουσες διδασκαλίας, παρά μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων. Εξεταστικά κέντρα οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και, υπό προϋποθέσεις, σε τρίτες χώρες.

Σχολές

 

Οι τρεις Σχολές του ΑΠΚΥ (Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης, και Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών) έχουν αναπτύξει σύγχρονα προγράμματα σπουδών, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας, ενώ παρέχουν στους απόφοιτούς τους επικαιροποιημένες και εξειδικευμένες γνώσεις, χρήσιμες για την επαγγελματική τους εξέλιξη και πορεία.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα,  την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 γίνονται δεκτές, μόνο ηλεκτρονικά, έως τις 21 Ιουνίου 2018 στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με σημαντική εξειδίκευση και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, έχει καταξιωθεί  ως ένα σύγχρονο και πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο και αποτελεί  μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή για σπουδές για όσους επιδιώκουν την προσωπική και επαγγελματική τους πρόοδο και εξέλιξη.

Loading...
  • europalso

    ideascentral