«Σύνεση και σοβαρότητα απαιτείται»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/01/2018 - 09:42 | Author: Newsroom

Θλίψη μας προκαλεί η στάση των ΣΥΝ.Ε.Κ. και της Α.Σ.Ε. (ΠΑΜΕ), στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη συγκρότηση του προεδρείου της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας.

Ενώ δηλώνουν υπέρμαχοι του αντιπροσωπευτικού – αναλογικού προεδρείου, στη σημερινή ψηφοφορία επέλεξαν το ΛΕΥΚΟ, αντί να παρέχουν στήριξη για τη θέση του προέδρου στην πρώτη παράταξη (Δ.Α.Κ.Ε.), οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο σε τέλμα τη διαδικασία.

Καλούμε τις παρατάξεις της αριστεράς να επιδείξουν σύνεση και σοβαρότητα. Η κωλυσιεργία πρέπει επιτέλους να δώσει τη θέση της στην τήρηση των αρχικών τους τοποθετήσεων για αντιπροσωπευτικό – αναλογικό προεδρείο. Αποδεικνύουν ότι πρωταρχικός τους στόχος είναι τα μικροπαραταξιακά τους συμφέροντα και όχι η υπεράσπιση-διαφύλαξη των δικαιωμάτων του κλάδου, μπροστά στο τσουνάμι των επερχόμενων νέων μέτρων για το Δημόσιο Σχολείο.

Ευελπιστούμε ότι, έστω και καθυστερημένα, θα επικρατήσει η λογική στη σημερινή δεύτερη προσπάθεια συγκρότησης του προεδρείου.
Επίσης, η παραίτηση του συναδέλφου Δ.Κοντελέ των Παρεμβάσεων, από τη θέση του ως μέλους του Δ.Σ, με το καλημέρα της συνεδρίασης, καταδεικνύει το πόσο σεβαστή θεωρείται από τη συγκεκριμένη παράταξη η ψήφος των συναδέλφων. Σήμερα θυμήθηκε ότι είναι και αιρετός του κλάδου;

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
ΛΑΡΙΣΑ 10-1-2018

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral