Σύλλογος ΠΕ Εορδαίας: Έκκληση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/08/2013 - 15:19 | Author: Newsroom

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑ

Πλαστήρα 6 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΤΗΛ – ΦΑΞ 2463022066

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Ξεκίνησε μία προσπάθεια από τους εκπαιδευτικούς ΠΕ 11 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας και ζητάμε να συμπορευθείτε μαζί μας, όσοι νιώθετε ότι θίγονται τα εργασιακά σας δικαιώματα και συμφέροντα από την υπ’ αριθμ.

111967/Δ2/13.08.2013 Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις υποχρεωτικές μετατάξεις των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μέχρι να λειτουργήσουν τα Δικαστήρια πρέπει να κινηθούμε συντονισμένα και γρήγορα για να έχουμε αποτελεσματική διευθέτηση του προβλήματος μας.

Επικοινωνήστε στο email sepeeord@yahoo.gr

Όσοι κάνατε αίτηση μετάθεσης το 2013 ζητήστε από το ΥΠΕΠΘ με έγγραφη αίτηση να σας κοινοποιηθούν οι λόγοι της απόρριψης σας. (Το Υπουργείο απαντάει σε διάστημα 50 ημερών).

Οργανωθείτε ανά Περιφερειακές Ενότητες γύρω από τους αιρετούς ΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΠΕ.

Προωθείστε την διαμαρτυρία μας στους πολιτικούς του τόπου σας μέχρι τέλος Αυγούστου.

ΖΗΤΑΜΕ

  1. Τροποποίηση της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης ή θεσμοθέτηση ανάλογης απόφασης με πρόβλεψη για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ11.
  2. Προσβολή της ανωτέρω άδικης, όσον αφορά τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Υπουργικής Απόφασης με σκοπό την δικαστική ακύρωση αυτής και άμεση αναστολή της εφαρμογής της.

Πτολεμαΐδα 23-08-2013

Οι θιγόμενοι εκπαιδευτικοί-Γυμναστές ΠΕ11 της Π.Ε. Εορδαίας

Loading...


  • europalso   ideascentral