Σεμινάριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης για τους Εκπαιδευτικούς, Πρεσβευτές της δράσης eTwinning που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/10/2016 - 15:32 | Author: Newsroom

12-10-16 Σεμινάριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης για τους Εκπαιδευτικούς, Πρεσβευτές της δράσης eTwinning που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο

Η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης του eTwinning οργάνωσε με επιτυχία από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 1 Οκτωβρίου 2016, Σεμινάριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης για τους Εκπαιδευτικούς, Πρεσβευτές της δράσης eTwinning στη Ρόδο.

Στο Σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 160 εκπαιδευτικοί από 34 ευρωπαϊκές χώρες Πρωτοβάθμιας και Δευεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέλη Εθνικών Υπηρεσιών Υποστήριξης, εκπρόσωπος της Κεντρικής Υπηρεσίας Υποστήριξης του Έργου και εκπρόσωπος από το Γραφείο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Στο Σεμινάριο οργανώθηκαν 24 εργαστήρια σε έξι παράλληλες συνεδρίες όπου έδωσαν τη δυνατότητα στους πρεσβευτές να επιμορφωθούν, να δικτυωθούν και να αποκτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την προώθηση της δράσης και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών της περιοχής ευθύνης τους που υλοποιούν eTwinning έργα.

Εργαστήρια υλοποιήθηκαν από μέλη της Κεντρικής Υπηρεσίας, των Εθνικών Υπηρεσιών (Ελλάδας, Πορτογαλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Κροατίας), από Πρεσβευτές της δράσης και από τους Απόστολο Κώστα (μέλος ΕΔΙΠ) και τον Λέκτορα Εμμανουήλ Φωκίδη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η κεντρική ομιλία του σεμιναρίου έγινε από τον κ. Πέτρο Καβάσαλη, αναπληρωτή καθηγητή του τιμήματος Μηχανικών, Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και αφορούσε τα νέα καινοτόμα τεχνολογικά μονοπάτια μέσω δικτύων ανθρώπων. Την έναρξη πλαισίωσε μουσικά η Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Ιστοσελίδα σεμιναρίου

http://www.etwinning.gr/professionaldevelopment/pdw/pdw-for-ambassadors-2016

Loading...
  • europalso

    ideascentral