Προσλήψεις αναπληρωτών Τρίτη 6/9 : στην α' φάση το σύνολο των κενών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/09/2016 - 09:15 | Author: Newsroom

Υπηρεσιακές μεταβολές – προσλήψεις αναπληρωτών Ενημέρωση από Δ Μπράτη

Μετά την ολοκλήρωση και της β' φάσης των αποσπάσεων δεν αναμένεται να γίνει γ' φάση με μοριοδότηση ,παρά μόνο για ειδικές κατηγορίες και σοβαρούς λόγους υγείας. Φυσικά οι συνάδελφοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ξανά χειρόγραφη αίτηση επανεξέτασης ,μέσω των Δνσεων ΠΕ.

Να επισημάνω ότι οι μόνιμοι συνάδελφοι-σύζυγοι -μπορούν να κάνουν αίτηση απόσπασης για την περιοχή που θα προσληφθεί ο/η σύζυγος και θα τους χορηγηθεί κατ'εξαίρεση απόσπαση από το ΚΥΣΠΕ. Η β' φάση των αποσπάσεων σε φορείς και γραφεία θα πραγματοποιηθεί μετά τις 30 του Σεπτέμβρη.

Μέσα στον Σεπτέμβρη ,σύμφωνα με πληροφορίες,θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΙΠ για τις μετατάξεις σε διοικητικές θέσεις,όσων εκπκών αποδεσμεύθηκαν από το ΚΥΣΠΕ.Για τις μετατάξεις σε θέσεις ΕΔΙΠ των πανεπιστημίων ,δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ακόμα.

Σχετικά με τις :

Σήμερα θα φτάσουν από τις περιφερειακές Διευθυνσεις στο υπουργείο τα κενά όλων των ειδικοτήτων και για γενική και για ειδική αγωγή.

Το απόγευμα θα γίνει κατανομή πιστώσεων ανά κλάδο με βάση τα κενά που υπάρχουν.

Πρόθεση είναι να καλυφθεί στην α' φάση το σύνολο των κενών . Οι προσλήψεις αναπληρωτών έχουν προγραμματισθεί για αύριο- 6 του Σεπτέμβρη-με την προυπόθεση ότι θα έχουν κυρωθεί από το ΑΣΕΠ οι πίνακες, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα. Σε περίπτωση καθυστέρησης κύρωσης των πινάκων θα καθυστερήσουν και οι προσλήψεις. Σε ό,τι αφορά στην ΠΕ οι προσλήψεις θα αφορούν δασκάλους – νηπιαγωγούς και όλες τις ειδικότητες για τη γενική αγωγή και τα ειδικά σχολεία για την ειδική αγωγή.
Σημείωση: Γνωρίζω ότι πάντα οι προσλήψεις στην ειδική αγωγή γινόταν μαζί-κι αυτό είναι το δίκαιο- για ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης. Η ενημέρωση που έχω είναι πως ο καταρχήν προγραμματισμός είναι να γίνουν προσλήψεις για τα ειδικά σχολεία κι αν προλάβουν και για τα τμήματα ένταξης

Loading...


  • europalso   ideascentral