Προσλήψεις αναπληρωτών: Στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οι πιστώσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/09/2017 - 22:06 | Author: Newsroom

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ – ΣΤΙΣ Π.Δ.Ε. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. – ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύμφωνα με προ ολίγου ενημέρωσή μας από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, όλες οι πιστώσεις από όλα τα Προγράμματα ΕΣΠΑ έφτασαν στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.), οπότε η διαδικασία τωνπροσλήψεων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2017-18 θα προχωρήσει απρόσκοπτα.

Μόνο όσον αφορά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, το οποίο ελπίζουμε να λυθεί αύριο και το οποίο έχει να κάνει με το γεγονός πως η Αιρετή Περιφέρεια δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την Πράξη Ένταξης που αφορά στα ΠΕΠ, δηλαδή τις 14 πιστώσεις για Συνοδούς Ε.Β.Π. και τις 7 για Συνοδούς Σχολικούς Νοσηλευτές.

Αύριο πρωί θα υπάρξει παρέμβαση επί τόπου από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κο Δημητρίου και από τον Σύλλογο Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της Στερεάς κι ελπίζουμε πως το γραφειοκρατικό αυτό πρόβλημα θα λυθεί, ώστε το Υπουργείο να μπορέσει να υπογράψει αμέσως την Απόφαση και να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης του Δελτίου Τύπου για την πρόσληψη των αναπληρωτών από την Π.Δ.Ε., απ όλα τα Προγράμματα ταυτόχρονα.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει ενημέρωση.  Βασίλης Βούγιας

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral