Προσλήψεις αναπληρωτών: Πότε θα παρθούν αποφάσεις για την κατανομή των πιστώσεων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/08/2017 - 21:57 | Author: Newsroom

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΠΑΣΑΔ μετά την απάντηση του Διευθυντή Σπουδών ο πρόεδρος του Συλλόγου επικοινώνησε με το γραφείο του Υπουργού και του έθεσε το ερώτημα, μέσω της διευθύντριας του γραφείου του, αν τα όσα είπε στην συνάντησή του με την ΔΟΕ ίσχυαν και τον προβληματισμό μας για το θέμα των ΖΕΠ τα οποία πλέον φαίνεται να μην μπαίνουν στην Α φάση . Πήρε την υπόσχεση πως θα το ελέγξουν και θα επικοινωνήσουν μαζί του.

ΠΑΣΑΔ – Στις 19:30 συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΔΟΕ τον ενημέρωσε για όσα συμβαίνουν και ζήτησε την βοήθεια του για το θέμα. Ο κ. Κικινής δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει άμεσα με τον κ Πολίτη και να μας ενημερώσει.

Με το τέλος της παραπάνω συνομιλίας δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του Υπουργού με το οποίο η Διευθύντριά του διαβεβαίωνε πως είχε μιλήσει με τον Διευθυντή Σπουδών για το θέμα και μας μετέφερε πως την Δευτέρα το μεσημέρι θα παρθούν οι αποφάσεις(;) για την κατανομή των πιστώσεων(!).
Μας παρότρυνε δε αύριο το πρωί να μιλήσουμε και με τον…ίδιο για να μας ενημερώσει!

Αυτονόητο είναι πως αύριο θα επικοινωνήσουμε γιατί, όπως κι εσείς, ξεκάθαρη απάντηση δεν έχουμε πάρει ακόμη, όμως αυτό για εμάς δεν θα είναι πλέον χρηστικό αφού οι δηλώσεις θα έχουν τελειώσει.

Εδώ να κάνουμε μια αναγκαία ενημέρωση.
Για να προσληφθεί κάποιος σε ΤΥ πρέπει αυτή να έχει ιδρυθεί. Η ίδρυσή της γίνεται από την περιφέρεια, αφού της κοινοποιηθεί ο αριθμός των πιστώσεων, μετά από την κατανομή κονδυλίων, που θα της διατεθεί και γνωστοποιείται στο Υπουργείο προκειμένου να προσληφθούν στις αντίστοιχες διευθύνσεις που εχουν ιδρυθει οι ΤΥ και οι αντίστοιχοι εκπαιδευτικοί.
Η διαδικασία της ίδρυσης των ΤΥ δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral