Προσλήψεις αναπληρωτών: Ανακοινώνονται οι πίνακες με τα ονόματα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/09/2017 - 21:59 | Author: Newsroom

Με λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά ελλείψεις ανοίγουν φέτος τα σχολεία, καθώς το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι την Τρίτη ανακοινώνονται οι

Στην ώρα τους και με λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά ελλείψεις ανοίγουν φέτος τα σχολεία, μετά από εντατική και συστηματική προετοιμασία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Εγκαίρως στις θέσεις τους από την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς θα βρίσκονται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, καθώς την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι διαδικασίες τους στα σχολεία.
Οι πίνακες με τους προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αναρτώνται σταδιακά από αύριο, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Τελευταίες ειδήσεις για αναπληρωτές
Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των Ειδικών Σχολείων και η στήριξη των μαθητών με αναπηρία, σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις οι οποίες ενώ από το 2005 υποχρεώνονταν με Υπουργική Απόφαση να προσλαμβάνουν κατά προτεραιότητα τους αναπληρωτές της Ειδικής Αγωγής, δεν το εφάρμοσαν ποτέ.
Ήδη από την Παρασκευή άρχισαν οι διαδικασίες για την πρόσληψη των 2.521 μελών ειδικού εκπαιδευτικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού.
Συνολικά θα προσληφθούν 10.800 στην Ειδική Εκπαίδευση, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral