Πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/05/2018 - 10:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ημέρα πρυτανικών εκλογών σήμερα για το , με τη διαδικασία να διαρκεί από τις 9:00 έως και 17:00). Τη θέση του διεκδικούν οι καθηγητές Νικόλαος Δαναλάτος και Ζήσης Μαμούρης, ενώ αυτές των τεσσάρων Αντιπρυτάνεων οι καθηγητές Ιωάννης Θεοδωράκης, Βασίλης Κανακούδης, Ευτυχία Καψαλάκη, Ιωάννα Λαλιώτου, Δημήτριος Λεωνίδας, Χαράλαμπος Μπιλλίνης και Στέφανος Παρασκευόπουλος.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε να υπάρξουν δύο εκλογικά τμήματα. Το πρώτο στον Βόλο, στον 4ο όροφο του κτιρίου Πρυτανείας, για τους εκλογείς (ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Διοικητικούς) που υπηρετούν σε Βόλο και Λαμία. Το δεύτερο τμήμα θα ανοίξει στη Λάρισα, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας, για όσους εκλογείς υπηρετούν σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Οι εκλογείς της Λαμίας θα μεταφερθούν στον Βόλο με μέριμνα της Πρυτανικής Αρχής, με λεωφορείο του Πανεπιστημίου. Το ίδιο θα γίνει και με τους εκλογείς της Καρδίτσας και των Τρικάλων, οι οποίοι θα μεταφερθούν στην Λάρισα.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απόλυτης πλειοψηφίας ή ισοψηφίας, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί αύριο, Πέμπτη 24 Μαΐου, στα ίδια εκλογικά τμήματα την ίδια ώρα.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral