Πότε αναμένονται οι Εγκύκλιοι Αποσπάσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/04/2018 - 16:42 | Author: Newsroom

: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. – ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. – ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, Ε.Ε.Π., Ε.Β.Π.

Αθήνα 17 Απριλίου 2018

Των Δημήτρη Παπαευθυμίου & Βασίλη Βούγια

Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

 

Μετά από συναντήσεις που είχαμε με υπευθύνους του Αυτοτελούς Τμήματος Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.,αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2017 σας ενημερώνουμε για τα εξής:

 

1. Παραδόθηκαν εγγράφως στο Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. απορίες και ερωτήματα που χρήζουν διευκρινίσεων, αναφορικά με την Εγκύκλιο Πρόσληψης Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2018-19, εν όψει της επικείμενης έκδοσης οριζόντιων Οδηγιών και Διευκρινίσεων του Τμήματος προς όλες τις Π.Δ.Ε..

 

2. Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθούν και οι Εγκύκλιοι Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2018-19. Για πρώτη φορά εκτός της βασικής Εγκυκλίου θα εκδοθεί και άλλη με περιεχόμενο τις Αποσπάσεις Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε Φορείς.

 

3. Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθούν από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Παιδείας Οδηγίες προς όλες τις , Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας, σχετικά με την τήρηση των διαδικασιών πρόσληψης και τοποθέτησης αναπληρωτών Εκπαιδευτικών / Ε.Ε.Π. / Ε.Β.Π., οι οποίοι προσλαμβάνονται στο πλαίσιο Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020 και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Αιτήσεις αναπληρωτών 2018: Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ΕΕΠ – ΕΒΠ

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral