ΠΟΣΥΠ: Επικαιροποίηση αίτησης μετάταξης εκπαιδευτικών σε θέσεις διοίκησης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/09/2017 - 12:40 | Author: Newsroom

– Σας γνωστοποιούμε το έγγραφο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου, προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με το οποίο ζητείται από τους εκπαιδευτικούς που έχουν κάνει αίτηση μετάταξης σε θέση διοικητικού προσωπικού, για τις Περιφερειακές Υπηρεσίες του Υπουργείου, βάσει των διατάξεων των Ν. 1824/1988 και 4024/2011, να επιβεβαιώσουν εγγράφως ότι εξακολουθούν να επιθυμούν τη μετάταξη τους.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί!

Έγγραφο ΥΠΠΕΘ:

¨Στο πλαίσιο επικαιροποίησης των στοιχείων που τηρούνται στην Υπηρεσία μας, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς σας που έχουν αιτηθεί ως πρώτη προτίμηση τη μετάταξή τους, βάσει των διατάξεων των Ν. 1824/1988 και 4024/2011, σε θέσεις διοικητικού προσωπικού των Περιφερειακών Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), όπως επιβεβαιώσουν εγγράφως ότι εμμένουν στο σχετικό τους αίτημα.

Παρακαλούμε τα σχετικά έγγραφα (σε μορφή υπεύθυνης δήλωσης, χωρίς βεβαίωση γνησιότητας υπογραφής) των εκπαιδευτικών να κατατεθούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όπου αυτοί ανήκουν οργανικά και να αποσταλούν συγκεντρωτικά στην Υπηρεσία μας ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ταχυδρομικώς¨.

​ΥΠ.Π.Ε.Θ.
Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Τομέων Παιδείας και Θρησκευμάτων
Τμήμα Β΄- Ανθρώπινου Δυναμικού Περιφερειακών Υπηρεσιών
Ανδρέα Παπανδρέου 37
15180 ΜΑΡΟΥΣΙ

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral