ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Να σταματήσουμε τις «κοκορομαχίες» και να ασχοληθούμε με τα πολύ σημαντικά ζητήματα του κλάδου μας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/07/2017 - 19:20 | Author: Newsroom

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α: Οι ενημερωτικές επιστολές που οι θεσμικοί φορείς αποστέλλουν για ανάρτηση στο ιστολόγιο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ είναι πάντα καλοδεχούμενες και αντιμετωπίζονται με τη δέουσα σοβαρότητα.

Το ιστολόγιο αποτελεί επίσης ένα βήμα στήριξης και επίσημης ενημέρωσης για όλα τα μέλη του και ένα μέσο προώθησης των θέσεων της Ομοσπονδίας. Δε θεωρούμε λοιπόν ότι πρέπει να το μετατρέψουμε σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης ούτε σε ένα χώρο αλληλοφαγίας και προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Την ευθύνη λειτουργίας του ιστολογίου την έχει το Δ..Σ. της Ομοσπονδίας και δεν πρόκειται στο όνομα της δημοκρατικότητας να δώσουμε βήμα σε ανόητους υπαινιγμούς, οι οποίοι στην ουσία μειώνουν το κύρος των εκπροσώπων φορέων. Εμείς όσο μπορούμε θα τους προστατέψουμε από τον κακό τους εαυτό για χάρη της πραγματικής ενότητας και όχι της επιλογής όπως εδώ και καιρό συγκεκριμένα άτομα του χώρου την επικαλούνται με προσχηματικό τρόπο. Δε θα δεχτούμε πλέον και δεν θα επιτρέψουμε τα ανόητα Υ.Γ. από όποιον και αν προέρχονται. Αυτό άλλωστε μας ζητάει επιτακτικά η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ομοσπονδίας στα mailsπου μας αποστέλλονται καθημερινά. Να σταματήσουμε τις «κοκορομαχίες» και να ασχοληθούμε με τα πολύ σημαντικά και «καυτά» ζητήματα του κλάδου μας.

Ο καθένας αν θεωρεί ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον μειώνουν ας υποστηρίξει μέσα από αυτά το κύρος του και το θεσμικό του ρόλο. Εμείς ως εκλεγμένο Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητάμε την αναγνώριση των δημοκρατικών διαδικασιών και την χωρίς υστεροβουλίες συνεργασία με όλους τους φορείς, τους εκπροσώπους τους αλλά κυρίως με τους περιφερειακούς μας συλλόγους. Ο διάλογος θα είναι διαρκής και ουσιαστικός, χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς.

 

 

 

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral