ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Για την εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/04/2018 - 11:20 | Author: Newsroom

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. » – Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με την παρούσα ανακοίνωσή της θέλει να επιστήσει την προσοχή στις 13 της χώρας για την ορθή τήρηση και εφαρμογή της φετινής εγκυκλίου πρόσληψης των αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. για το διδακτικό έτος 2018-2019 ( Αριθμός Φ.Ε.Κ. 56267/Ε4 – 11/04/2018).

Οι αποφάσεις ορισμένων Π.Δ.Ε. π.χ. να υποχρεώνουν τους συναδέρφους υποψήφιους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. να αποστέλλουν είτε ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή) είτε ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους και όχι αυτοπροσώπως ή δίνοντας αρκετές Π.Δ.Ε. διφορούμενες και αντιφατικές προφορικές οδηγίες δημιουργεί ανησυχίες σε αρκετά από τα μέλη μας για πιθανά λάθη ή παρερμηνείες που πιθανόν να στοιχίσουν τον αποκλεισμό τους από τους αξιολογικούς πίνακες.

Καλούμε λοιπόν τις 13 Π.Δ.Ε. όλης της χώρας να εφαρμόσουν την κεντρική οδηγία του Υ.Π.Π.Ε.Θ. (σελίδα 4 της Υ.Α., κεφάλαιο Α. Γενικές Οδηγίες) και νακαθορίσουν όπως αναφέρεται στο σχετικό απόσπασμα «στοπλαίσιοτηςομαλήςδιεξαγωγήςτηςδιαδικασίαςτωναιτήσεων τοβέλτιστοτρόπογιατηναποστολήτωνδικαιολογητικών» και να παρέχουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις, προκειμένου να μην αδικηθεί κανένας συνάδερφός μας.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. σε συνεργασία με τους τοπικούς Περιφερειακούς Συλλόγους και τους Αιρετούςθα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα επέμβει δυναμικά σε οποιαδήποτε παρερμηνεία ή καταστρατήγηση των όσων ορίζει η Υ.Α.

 

Loading...
  • europalso

    ideascentral