Πίνακες αναπληρωτών – προσλήψεις αναπληρωτών ( του Δ. Μπράτη)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/09/2016 - 02:00 | Author: Newsroom

Ενημέρωση από Δ. Μπράτη

Μέχρι αργά χθες το βράδυ οι πίνακες που ολοκληρώθηκαν από το ΑΣΕΠ , προκειμένου να γίνει η κύρωσή τους σήμερα ήταν των νηπιαγωγών και δασκάλων γενικής.

Σχεδόν έτοιμοι είναι και οι πίνακες των ΠΕ 08 και 32 και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ετοιμασθούν οι πίνακες ειδικής.Εφόσον είναι έτοιμοι σήμερα πρώτα θα "τρέξει" η ειδική αγωγή, όπως εξάλλου προβλέπει η νομοθεσία. Η κατανομή των πιστώσεων ανά κλάδο δεν έχει γίνει ακόμη. Αν όλα πάνε καλά οι προσλήψεις θα γίνουν σήμερα.

Προσλήψεις αναπληρωτών ΠΕ

Όπως ενημερώθηκα πριν λίγο σήμερα θα γίνουν σίγουρα οι προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής αγωγής των οποίων οι πίνακες είναι έτοιμοι.Για τους ΠΕ08 ,32 καθώς και για την ειδική αγωγή αναμένονται ακόμη οι πίνακες.Εφόσον είναι έτοιμοι σήμερα θα "τρέξει" το σύστημα πρώτα από την ειδική.Αν δεν είναι έτοιμοι θα "τρέξει " μόνο για δασκάλους-νηπιαγωγούς γενικής.
Η τελική κατανομή των πιστώσεων,ανά κλάδο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.Επειδή τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή κι επειδή οι προσλήψεις εξαρτώνται άμεσα από τον έλεγχο των πινάκων από το ΑΣΕΠ για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω.

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral