Παληγιάννης Βασίλειος – Εκλογές Αιρετών ΚΥΣΠΕ 2016

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/10/2016 - 15:20 | Author: Newsroom

Εκλογές Αιρετών ΚΥΣΠΕ 2016 ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ π. Πρόεδρος Δ.Ο.Ε.

Υποψήφιος Αιρετός ΚΥΣΠΕ

Οκτώβριος 2016

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Πιστεύοντας ότι ως αιρετός εκπρόσωπός σας στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. ανταποκρίθηκα στο ρόλο και την αποστολή μου κι ότι με το λόγο, τη στάση, τη συμπεριφορά και τις ενέργειές μου τίμησα την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, ζητώ και στις εκλογές που θα γίνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, για την ανάδειξη αιρετών, τη στήριξη και την ψήφο σας για να μου δώσετε τη δυνατότητα:

ü Να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σ’ ολόκληρο τον κλάδο των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ü Να συνεχίσω με αίσθημα ευθύνης, αποφασιστικότητα, συνέπεια και ευαισθησία να αγωνίζομαι για ισονομία, δικαιοσύνη και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των εκπαιδευτικών, χωρίς διακρίσεις, περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και προσωπικότητα του κάθε συναδέλφου.

ü Να συνεχίσω να είμαι πάντα κοντά σας, πάντα στη διάθεσή σας και κάθε δίκαιο αίτημά σας να το κάνω δική μου υπόθεση.

ü Να συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί σας στηριζόμενος σε αρχές, θέσεις και αξίες, για ποιότητα στην εκπαίδευση, για αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς του εκπαιδευτικού και ιδιαίτερα για την επαγγελματική αποκατάσταση των χιλιάδων αναπληρωτών.

ü Να συνεχίσω τον αγώνα ώστε το Συνδικαλιστικό Κίνημα των εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της λιτότητας, της υποβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης, του περιορισμού των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, ν’ αποκτήσει αξία, κύρος, ακτινοβολία, αξιοπιστία και κυρίως αποτελεσματικότητα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ο ρόλος μου ως αιρετός εκπρόσωπος στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. αποτελεί για μένα ύψιστη αποστολή, μέσα από την οποία φιλοδοξώ να φανώ χρήσιμος στον καθένα χωριστά, στην εκπαίδευση και στην πορεία του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Σας ευχαριστώ,

Πάντα στη διάθεσή σας

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral