ΟΠΣΥΔ Φάκελος Αναπληρωτών opsyd.sch.gr Οδηγίες

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/07/2016 - 18:28 | Author: Newsroom

Οι και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 2016 υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο

Για τη διαδικασία εγγραφής είναι απαραίτητος προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο .

Εαν ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πώς παίρνω κωδικούς taxisnet για εγγραφή στο OPSYD.SCH.GR

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων δείτε ΕΔΩ το εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Σε συνέχεια της διαδικασίας στο ΠΣ ΟΠΣΥΔ, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 16-06-2016, είναι διαθέσιμα για το σύνολο των παλαιών χρηστών τα στοιχεία φακέλου, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί και οριστικοποιηθεί στο παλαιό σύστημα ΟΠΣΥΔ, ενώ δίδεται η δυνατότητα και για την υποβολή γνωστοποιήσεων τροποποίησης στοιχείων ή προσόντων, με διαδικασία που περιγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος για το φάκελο του εκπαιδευτικού.

Στην περίπτωση των νέων υποψηφίων, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Δ/νση Εκπαίδευσης της επιλογής σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία προσκόμισης των δικαιολογητικών, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, μπορείτε να απευθύνεστε και στην ομάδα υποστήριξης του συστήματος κατά τα γνωστά.

Σε επόμενη ανακοίνωση, θα ενημερωθείτε και για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σε συνέχεια της αντίστοιχης ΥΑ.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, παρακαλούμε θερμά, όπως μελετήσετε τα ακόλουθα έγγραφα της Γενικής Δ/νσης Προσωπικού του ΥΠΠΕΘ. Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο αντίστοιχο αρχείο.

Για δημιουργία νέου φακέλου τα στοιχεία συμπληρώνονται από την εκάστοτε αρμόδια Διεύθυνση κατόπιν προσκόμισης από τον εκπαιδευτικό των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Για ήδη υπάρχοντες φακέλους η αλλαγή γίνεται από την Κεντρική υπηρεσία ύστερα από σχετικό αίτημα του εκπαιδευτικού

Σε περίπτωση που δεν έχετε υποβάλλει αίτηση από το 2012 ή αν είστε νέος χρήστης που δημιουργεί φάκελο στο ΟΠΣΥΔ απαιτείται η επικαιροποίηση των στοιχείων . Ο χρήστης ενημερώνεται με σχετικό μήνυμα στα στοιχεία του φακέλου του και θα πρέπει να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια διεύθυνση για να γίνει “Επικύρωση και Καταχώριση” των στοιχείων του φακέλου του.

Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός παρατηρήσει κάποιο λάθος ή παράλειψη στα στοιχεία του κλάδου του, πρέπει να απευθυνθεί στην οικεία Διεύθυνση για τη διόρθωσή τους ή να αιτηθεί την “Αλλαγή Στοιχείων” από τη φόρμα στο πλαίσιο ” Προσωπικών Στοιχείων”.

Loading...
  • europalso

    ideascentral