Όλα τα τελευταία νέα για ΖΕΠ, Γενική, ΔΥΕΠ, Παράλληλη, Ειδική, ΜΚ, Υπερωρίες, ΕΑΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/11/2017 - 16:01 | Author: Newsroom

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για , Γενική, ΔΥΕΠ, Παράλληλη, Ειδική, ΜΚ, Υπερωρίες, ΕΑΠ.

ΖΕΠ

Περιμένουμε την Παρασκευή όπως είχαμε ανακοινώσει.

Γενική

Στις θέσεις όσων δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία αναμένουμε προσλήψεις την Παρασκευή. Από δασκάλους ΕΣΠΑ δεν έχουν αναλάβει 6. Εκτιμούμε πως συνολικά ο αριθμός θα κυμανθεί από 6-10.

Προσλήψεις σε αριθμό ίσο με όσους δεν ανέλαβαν υπηρεσία θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Γι' αυτό θα ζητηθούν εκ νέου τα κενά.

Πιέζουμε και τις 70 υπόλοιπες πιστώσεις για ΣΜΕΑΕ-ΤΕ να φύγουν την επόμενη εβδομάδα αλλιώς θα φύγουν αρχές Δεκέμβρη.

54 δάσκαλοι πλήρους και μειωμένου ωραρίου αναμένονται να προσληφθούν στις ΔΥΕΠ με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς. Η ΚΥΑ δεν έχει υπογραφεί ακόμα οπότε μια ρεαλιστική εκτίμηση, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι για αρχές Δεκέμβρη η λειτουργία τους.

ΜΚ, ολιγοθέσιων, Ενιαία Αρχή Πληρωμών

Το θα πληρώσει τις υπερωρίες, όπως φαίνεται, στα ολιγοθέσια. Όριο για να μπούμε στην είναι η 1/1/2018. Γίνονται προσπάθειες για να επιτευχθεί αυτό νωρίτερα. Όσο για το θέμα που έχει προκύψει για τη μισθολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας είναι πρόβλημα που θα εξεταστεί, όχι μόνο από το υπουργείο Παιδείας, αλλά και από το Υπουργείο Οικονομικών. Θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες ενέργειές μας γνωρίζοντάς σας πως η στάση του Υπουργείου Παιδείας είναι κατ' αρχάς θετική.

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral