Οι Αλλαγές στις αναθέσεις μαθημάτων στο MySchool

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/08/2016 - 00:41 | Author: Newsroom

Στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ -> Μαθημάτων σε Εκπαιδευτικούς, για να εμφανίζεται πλέον το όνομα ενός παρόντα εκπαιδευτικού στο σχετικό μενού θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν συμπληρωθεί στη συγκεκριμένη τοποθέτησή του

(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ -> Τοποθετήσεις εργαζομένων στο φορέα μου) τα ακόλουθα 2 πεδία στα Στοιχεία Πράξης Ανάληψης: Αριθμός και Ημ/νία Ανάληψης. Η Ημ/νία Ανάληψης υπηρεσίας (στο Φορέα) αφορά την ανάληψη υπηρεσίας στη συγκεκριμένη τοποθέτηση του επιλεγμένου σχολικού έτους και ΟΧΙ το πότε κάποιος εκπαιδευτικός πρωτο-ανέλαβε υπηρεσία στο Φορέα.

Η Ημερομηνία αυτή ΔΕΝ μπορεί να είναι πρωθύστερη από την Ημερομηνία στο πεδίο “Ισχύει από” της συγκεκριμένης τοποθέτησης (οπότε προφανώς δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναθέσεις μαθημάτων σε εκπαιδευτικούς πριν από την 1η Σεπτεμβρίου, όπως εξάλλου αυτό δεν μπορεί, κανονικά, να συμβεί και στην πραγματικότητα).

Η σχολική μονάδα μπορεί να έχει μια εικόνα για την “Ημερομηνία Ανάληψης υπηρεσίας (στο Φορέα)” όλων των παρόντων εκπαιδευτικών από τις Αναφορές εργαζομένων -> Γενικές Καταστάσεις -> Δελτίο Κίνησης Σχολικής Μονάδας – 1, όπου υπάρχει σχετική στήλη.

Loading...
  • europalso

    ideascentral