Νότιος – Αυτοτελή σεμινάρια για εκπαιδευτικούς – Το πρόγραμμα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/10/2013 - 12:44 | Author: Newsroom

Ξεκινώντας αυτήν τη χρονιά, τη γεμάτη προκλήσεις και απαιτήσεις, ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι εμπειριών και συναισθημάτων….. Για να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να μάθουμε καινούργια πράγματα, που αφορούν το παιδί, την κοινωνικοποίησή του, το ψυχισμό του, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του.

Γιατί στο χώρο "Νότιος" γνωρίζουμε καλά την αξία της καθημερινής συμβολής του εκπαιδευτικού, με όλες τις δυσκολίες και προκλήσεις που τον συνοδεύουν.

Στα σεμινάρια του Νοτίου, θα διαπιστώσετε ότι τα μαθήματα, γίνονται από έμπειρους καθηγητές στο χώρο και με ειδίκευση στο αντικείμενό τους. Με το έμψυχο «υλικό» του Νοτίου, έχουμε στόχο το κύρος, την μεταδοτικότητα και σε θέματα που αφορούν το σύγχρονο παιδί.

Τα πρώτα αυτοτελή σεμινάρια της περιόδου που σας ενδιαφέρουν:

"Οι πολιτισμοί του κόσμου" – το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013, 11:00-16:00 με την Χρύσα Πριόβολου ειδ. Προσχολικής Αγωγής

“Η καινούρια Τέχνης 19ος – 20ος αιώνα» έναρξη την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20:00-22:00 και για έξι συνεχόμενες Τετάρτες, από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Θανάση Μουτσόπουλο

"Δράση Αντίδραση… Η συμβολή του θεάτρου στο ψυχισμό του εφήβου"- το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 με τον Κομνηνό Παπαδημητρίου, δάσκαλος σε θεατρικές ομάδες εφήβων.

"Μαθαίνουμε να διοργανώνουμε φιλανθρωπικό bazaar με τα παιδιά" – το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013, 11:00-16:00 με την Χρύσα Πριόβολου ειδ. Προσχολικής Αγωγής.

Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής για τα άνωθι σεμινάρια. Οι φιλικές τιμές μας είναι μια κατανόηση της εποχή μας. Δεν θέλουμε τα χρήματα να είναι η αιτία ή το εμπόδιο σας. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα, να συνεχίσουμε να κάνουμε «πράξεις» για τους εαυτούς μας. Ελάτε να παράγουμε πολιτισμό, να αλληλοεμπνευστούμε και να δράσουμε παρέα!

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας: www.notios.gr

Loading...


  • europalso   ideascentral