Νέο αίτημα συνάντησης του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ με τον Υπουργό Παιδείας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/06/2017 - 14:37 | Author: Newsroom

ΠΟΣΥΠ: , Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Διοικητικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες του 32ου Συνεδρίου μας στις 28 Απριλίου 2017 και συγκροτήθηκε στις 04 Μαΐου 2017, έχει ζητήσει άμεση συνάντηση μαζί σας, από τις 08 Μαΐου 2017 και δεν ανταποκριθήκατε μέχρι και σήμερα.

Προφανώς τα θέματα της διοίκησης και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι τους δεν εμπίπτουν στις προτεραιότητές σας.

Προφανώς σας ενδιαφέρει η διοίκηση μόνον όταν είναι να υλοποιήσετε τις αποσπασματικές πολιτικές σας αποφάσεις  ή να  διεκπεραιώσετε  διαδικασίες  όπως η επιλογή διευθυντών σχολείων, τις οποίες συνήθως  από ελλειμματικό σχεδιασμό δικό σας, τις μετατρέπετε σε  εξουθενωτικές διαδικασίες για τη διοίκηση, η οποία όμως πάντα ανταποκρίνεται  με επαγγελματισμό και συνέπεια!

Σκεφτείτε το αντίθετο  και τα αποτελέσματά του!

Προφανώς ανταποκρίνεστε άμεσα μόνο όταν ζητάνε την παραίτησή σας, όπως η ΟΙΕΛΕ, ή όταν ζητάνε συνάντηση μαζί σας οι Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, ή όταν υπάρχει κομματική συγγένεια  των αιτούντων.

Εδώ και 6 μήνες, από τη προηγούμενη συνάντησή μας, στις 23 Νοεμβρίου 2016, κανένα από τα ανοιχτά θέματα της διοίκησης της εκπαίδευσης, που είχαμε θέσει υπόψη σας, δεν έχει διευθετηθεί.

Στο θέμα του Οργανισμού δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση προς την ΠΟΣΥΠ  και προφανώς έχετε ευθυγραμμιστεί με τη πολιτική Λοβέρδου – Δερμεντζόπουλου, όπου οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Παιδείας έμαθαν τον Οργανισμό με τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος στο ΦΕΚ. Πόσο μοιάζετε!

Στο θέμα της στελέχωσης των υπηρεσιών μας με μόνιμο διοικητικό προσωπικό, εκκρεμούν εδώ και χρόνια εκατοντάδες αιτήσεις μετάταξης για τις οποίες ακολουθείται παρελκυστική πολιτική τόσο από εσάς όσο και από τη διοίκηση, με αποκορύφωμα τις 61 μετατάξεις για τις Περιφερειακές Υπηρεσίες, τις  70 για την Κεντρική Υπηρεσία, αλλά και όλες τις μετατάξεις για τους εποπτευόμενους φορείς μας, όπου πλέον λειτουργούν μόνο με το φιλότιμο των εργαζομένων.

Την ίδια στιγμή ετοιμάζετε και εσείς, την τακτοποίηση του δικού σας πελατειακού κράτους με τις χιλιάδες αποσπάσεις εκπαιδευτικών στη διοίκηση.

Τέλος, εκκρεμούν και μία σειρά προβλημάτων για τα οποία είτε σας έχουμε ενημερώσει, είτε σας έχουμε αιτηθεί και τα οποία ακόμη παραμένουν άλυτα και αναπάντητα.

Ζητάμε άμεση ενημέρωση για τον Οργανισμό.

Ζητάμε άμεση ενημέρωση για τις εκκρεμείς μετατάξεις.

Ζητάμε άμεση συνάντηση μαζί σας.

 

Σας γνωρίζουμε ότι αν δεν ορίσετε εσείς συνάντηση με την ΠΟΣΥΠ, τότε αυτό θα γίνει με δική μας πρωτοβουλία, τις επόμενες μέρες!

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                              ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral