Μπαίνει λουκέτο από αύριο στο ΤΕΙ Στερεάς

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/06/2014 - 20:03 | Author: Newsroom

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί η απόφαση της Συγκλήτου, η οποία βάζει από αύριο Δευτέρα λουκέτο στο πολύπαθο ΤΕΙ Στερεάς….

Ο λόγος είναι το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μετά την “αναβάθμιση” – ενοποίηση του ΤΕΙ Λαμίας μας το ΤΕΙ Χαλκίδας, σε ΤΕΙ Στερεάς, αφού το μπάχαλο που επικρατούσε στο ΤΕΙ Χαλκίδας δεν επιτρέπει τόσο καιρό να υπάρξει προϋπολογισμός, άρα και χρηματοδότηση για το ν’εο ΤΕΙ Στερεάς.

Αλήθεια θα πληρώσει κανείς από τους υπεύθυνους γι΄ αυτή την κατάντια;

Τι χρωστάνε οι σπουδαστές, οι γονείς τους, οι καθηγητές και όλοι όσοι κάνουν σωστά την δουλειά τους τόσα χρόνια;

Θα πάει κανείς φυλακή επιτέλους;

Διαβάστε την ανακοίνωση του προέδρου του ΤΕΙ Στερεάς Ντίνου Αναστασίου για το λουκέτο που έρχεται…

«Υλοποιώντας την απόφαση της Συγκλήτου/Συνέλευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας που πάρθηκε στη συνεδρίαση της 4ης Ιουνίου 2014, το ΤΕΙ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναστείλει την λειτουργία του από την Δευτέρα 23-06 έως την Κυριακή 29-06-2014.

Βασικός λόγος της αναστολής της λειτουργίας του ιδρύματος είναι η έλλειψη χρηματοδότησης εκ μέρους του Υπουργείου που οδηγεί σε μια σειρά σημαντικών προβλημάτων, όπως η μη πληρωμή των έκτακτων καθηγητών, των υπηρεσιών καθαριότητας, σίτισης, φύλαξης καθώς και των λοιπών οικονομικών υποχρεώσεων του Ιδρύματος, απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του. »

Loading...
  • europalso

    ideascentral