Μεταπτυχιακά από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/09/2016 - 14:45 | Author: Newsroom

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προσφέρει Μεταπτυχιακά Προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις αγοράς εργασίας και επαναπροκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, για τις οποίες δέχεται αιτήσεις έως τη Δευτέρα, 26/9/2016.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους με ισχυρά πλεονεκτήματα γνώσης σε μία υψηλών προδιαγραφών ακαδημαϊκή κοινότητα μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα ακόλουθα τέσσερα (4) μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στη διεύθυνση http://pedis.uop.gr/:

 1. «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» (Σε συνεργασία με το Rutgers University in Newark – School of Public Affairs and Administration)

Κατευθύνσεις: 1. Διακυβέρνηση, 2. Δημόσιες Πολιτικές

 1. «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία» (Κοινό ΠΜΣ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου) (Σε συνεργασία με το American University in the Emirates (AUE) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ))

Κατευθύνσεις: 1. Διεθνής Επιχειρηματικότητα, 2. Διεθνής Ασφάλεια, 3. Διεθνής Ανάπτυξη

 1. «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων» [Global Risks (Uncertainties), Politics and Analytics]
 1. «Μεσογειακές Σπουδές» (Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μπολόνια (Ιταλία), Inalco (Γαλλία), Yaşar (Τουρκία), Νεάπολις Πάφου (Κύπρος), και το Olympia Summer Academy (Ελλάδα).)

Γλώσσα: Αγγλική

Σημαντικά χαρακτηριστικά των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του τμήματος ΠΕΔιΣ

 • καθηγητές με αναγνωρισμένο διεθνές προφίλ και δυναμική δραστηριότητα (σπουδές, έρευνα, διδασκαλία),
 • πρόγραμμα σπουδών στηριγμένο σε διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα, διεπιστημονικότητα και ζητήματα αιχμής,
 • δυνατότητα 12μηνης ολοκλήρωσης των σπουδών με ωράριο που εξυπηρετεί εργαζόμενους, ενισχύοντας τις επαγγελματικές και μισθολογικές προοπτικές τους,
 • ανταγωνιστικά δίδακτρα με έκπτωση για ομάδες υποψηφίων προερχόμενων από τον ίδιο φορέα,
 • αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας που διευκολύνουν την πρόσβαση σε ακαδημαϊκούς και διοικητικούς πόρους και επιτρέπουν την εξ αποστάσεως ολοκλήρωση τμήματος των ακαδημαϊκών υποχρεώσεων,
 • με εύκολη πρόσβαση σε 50΄από την Αθήνα (με χρήση προαστιακού ή οδικώς),
 • οι απόφοιτοι κατά πλειοψηφία είναι εργαζόμενοι, προερχόμενοι από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά και νέοι απόφοιτοι.
 • εξωστρέφεια και διεθνής χαρακτήρας μέσα από πρωτοποριακές συνεργασίες με καταξιωμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού

Πληροφορίες-Αιτήσεις

Αιτήσεις για τα προγράμματα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και τη διαδικασία αιτήσεων στη διεύθυνση: http://pedis.uop.gr/?p=5523

Loading...
 • europalso

  ideascentral