Μαθητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 4Χ4

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/05/2018 - 09:37 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Μαθητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου διοργανώνει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (2 και 3 Ιουνίου) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των αθλητικών αναγκών των μικρών παιδιών της πόλης.

Το τουρνουά αφορά παιδιά, που έχουν γεννηθεί από το 2006 μέχρι το 2011. Το ραντεβού για την αθλητική διοργάνωση έχει ορισθεί για τις 9 το πρωί και οι αναμετρήσεις του Σαββάτου θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 20 λεπτά και σε περίπτωση ισοπαλίας οι διαγωνιζόμενοι θα εκτελούν από τρία πέναλτι.

Οι αθλητές όλων των ομάδων θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη μαθητική τους ταυτότητα, ή κάποιο άλλο αποδεικτικό, που να βεβαιώνει την ηλικία τους . Στους νικητές θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού . Δηλώσεις γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 1 Ιουνίου (έως τις 10.00 το πρωί).

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral