Λαική Ενότητα: «Ωμή καταστολή στο Υπουργείο Παιδείας»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/03/2018 - 15:02 | Author: Newsroom

Τον αυταρχισμό, τα χημικά και την ωμή καταστολή, επέλεξε για μια ακόμη φορά, η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ώστε να αντιμετωπίσει τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που διαδήλωναν ειρηνικά εχτές το απόγευμα, έξω από το Υπουργείο Παιδείας, διεκδικώντας το αυτονόητο. Μαζικούς μόνιμους διορισμού, που είναι απολύτως αναγκαίοι στα σχολεία.

Ακολουθώντας την πάγια πλέον τακτική της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα ενάντια σε οποιαδήποτε κινητοποίηση, όπως στους πλειστηριασμούς, στην Τρίπολη και οπουδήποτε αλλού, επιτέθηκαν με γκλομπ και δακρυγόνα, προσπαθώντας να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών που είχαν συγκεντρωθεί από όλη την Ελλάδα, έξω από το υπουργείο, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλαν οι συνδικαλιστικοί τους φορείς.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για την βάρβαρη κι απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εκπαιδευτικούς και απαιτεί μαζικούς διορισμούς και αύξηση των δαπανών για την παιδεία, απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία των σχολείων, την εκπαίδευση των παιδιών και της νέας γενιάς, δηλαδή απαραίτητη προϋπόθεση για ένα καλύτερο μέλλον για τον λαό και τον τόπο μας.

Loading...
  • europalso

    ideascentral