Ξεκινάνε οι διαδικασίες για την κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ – Όλα τα τελευταία νέα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/09/2017 - 14:35 | Author: Newsroom

Σε λίγες ώρες θ’ ανακοινώσει το ΥΠ.Π.Ε.Θ. την κατανομή των στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) της χώρας, για Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2017-18.

Βασίλης Βούγιας

Υπενθυμίζουμε πως η κατανομή θα αφορά στο 90% των συνολικών πιστώσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Δ.Υ., Ε.Δ.Ε.Α.Υ., ενώ το υπόλοιπο 10% θα κατανεμηθεί στη Β Φάση.

Από τα Π.Ε.Π. που αφορούν σε πιστώσεις για Συνοδούς Ε.Β.Π. και Σχολικούς Νοσηλευτές(ΠΕ25) θα δοθεί το 100% των πιστώσεων τώρα, σε μια Φάση, ενώ από το Τομεακό Πρόγραμμα από τις πιστώσεις για Συνοδούς Ε.Β.Π. και Σχολικούς Νοσηλευτές(ΠΕ25) θα δοθεί το 60% των πιστώσεων τώρα και το 40% στη Β Φάση.

Το Υπουργείο θα κατανείμει ξεχωριστά τις πιστώσεις σε και πιθανά σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και Ε.Δ.Ε.Α.Υ. και όχι τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., ενώ την κατανομή στις ειδικότητες Ε.Ε.Π. θα την κάνουν τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. μπορούν να συνεδριάσουν για την κατανομή των πιστώσεων σε ειδικότητες και για τα κενά που θα δώσουν για να δηλώσουν προτιμήσεις οι αναπληρωτές ακόμα και σήμερα αργά το μεσημέρι ή τη Δευτέρα 04/09/2017.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral