Ο ένας στους δυο μαθητές του που συμμετείχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, πέρασε σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Από τα 48 παιδιά που συμμετείχαν στα τμήματα προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές, τα 22 πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο Ανώτατο ή Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Ειδικότερα κατάφεραν να εισαχθούν σε τμήματα και σχολές, όπως η Ιατρική Αθηνών, το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Τρίπολης, η Θεολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, το τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων πληροφόρησης του ΤΕΙ Αθήνας, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, τη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στο ΤΕΙ Πειραιά, το τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθηνών, το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, τη Νοσηλευτική Σπάρτης, κ.ά.

Επίσης, δύο μαθητές εισάγονται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο δημιουργήθηκε πριν από από τον Δήμο Αθηναίων. Με την πολύτιμη συμβολή εθελοντών εκπαιδευτικών, παρέχει πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, που κατοικούν στον Δήμο Αθήνας, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τόνισε ότι «η παιδεία είναι ένα αγαθό για το οποίο έχουμε χρέος να εξασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες πρόσβασης σε όλους» και υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή στην επιτυχία αυτού του νέου κοινωνικού θεσμού, των εθελοντών εκπαιδευτικών, τους οποίους ευχαρίστησε.