«Κίτρινη» σε Φίλη από Μαξίμου – Δεν είναι της ώρας…

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/09/2016 - 15:55 | Author: Newsroom

Έμμεση αποδοκιμασία του υπουργού Παιδείας από κυβερνητικές πηγές – «Είναι άγονο να παρατείνονται συζητήσεις που δεν αφορούν το σήμερα» τονίζουν κυβερνητικές πηγές μετά τις δηλώσεις Φίλη για το ρόλο της Εκκλησίας την περίοδο της χούντας

Η αξιολόγηση αποτέλεσε ένα από τα κυρία θεματα συζήτησης στο σημερινό κυβερνητικό συμβούλιο.

Όπως αναφέρουν από το Μαξίμου, εκκρεμεί άλλο ενα νομοσχέδιο για την ΥΠΑ, η κατάθεση του οποίου έχει λάβει παράταση και δεν επηρεάζει το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.
Κυβερνητικές πηγες διαβεβαιώνουν οτι εκταμιεύεται η δόση κανονικά και το Μαξίμου εκφράζει την ικανοποίηση του για το κλείσιμο και των«ουρών» της πρώτης αξιολόγησης.
Κατα την αυριανή ψήφιση του πολυνομοσχέδιου δεν θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος σύμφωνα με πηγές θα δώσει το «παρών» μόνο την Τετάρτη, στην προ ημερησίας συζήτηση για την Παιδεία.
Σε ότι αφορά την εκκλησία, πηγές τονίζουν πως είναι άγονο να παρατείνονται συζητήσεις που δεν αφορούν το σήμερα, με το Μέγαρο Μαξιμου να μην παρέχει όπως φαίνεται την αμέριστη στήριξη του στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί αργοτερα εντός της ημέρας.
Απο το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν μάλιστα οτι πρέπει να εστιάσουμε σε ζητήματα που αφορούν το σήμερα, οπως η παιδεία.
Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral