Κύριε Υπουργέ ως εδώ και μη παρέκει! Επτά χρόνια απλήρωτοι είναι αρκετά!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/11/2015 - 21:32 | Author: Newsroom

Ανοικτή επιστολή προς τον Κο Υπ.Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων

ΘΕΜΑ: ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΔΣ

Κατά τα σχολικά έτη 2008-09 και 2009-10 απασχολήθηκα (με επιπλέον απογευματινή εργασία) ως σχεδιαστής-αξιολογητής, όπως και πολλοί ακόμη συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα, στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ).

Αμέσως μετά λάβαμε εντολή απ το υπουργείο Παιδείας να εκτυπώσουμε τις μισθοδοτικές μας καταστάσεις, αλλά να μην τις στείλουμε για πληρωμή στα εντελλόμενα της Νομαρχίας, να τις κρατήσουμε και να αναμένουμε το οκ για να σταλούν.

Πέρασαν επτά χρόνια και τα δεδουλευμένα (3850 ευρώ σε μένα) ακόμα να πληρωθούν.

Άλλαξαν από τότε πολλές κυβερνήσεις αλλά καμία δεν αξιώθηκε να καταβάλει τα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ.

Θυμάμαι την κα Διαμαντοπούλου να ‘’υπερηφανεύεται’’ στα τηλεπαράθυρα ότι υλοποιεί η κυβέρνησή της την ΠΔΣ (Με αλλονών απλήρωτη εργασία όπως αποδείχθηκε).

Πέρυσι τέτοια εποχή στις 5/11/2014 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (αντιπολίτευσης τότε) Αμανατίδης, Κουράκης και Πετράκος κατέθεσαν ερώτηση στον τότε Υπουργό Παιδείας για το θέμα αυτό. Την ερώτηση μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Κύριε Υπουργέ ως εδώ και μη παρέκει. Η υποκρισία έχει και όρια όπως και η υπομονή. Επτά χρόνια απλήρωτοι νομίζω είναι αρκετά.

Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ να πληρωθούν τα μέχρι τελευταίας ρανίδας δεδουλευμένα μας.

Πολύ καλά κάνετε και επαναφέρετε τον θεσμό της Ενισχυτικής διδασκαλίας και της ΠΔΣ στα σχολεία, αλλά να ξέρετε ότι με ξένα κόλλυβα δεν μπορεί κανένας να κάνει μνημόσυνο.

Με τιμή

ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ 11 ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΤ ΚΡΑΝΕΑΣ

alfavita.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral