Κενά και πιστώσεις στην ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/09/2017 - 22:58 | Author: Newsroom

– ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ – του Δ. Αρβανίτη -αιρετού ΠΥΣΕΕΠ Αττικής-ΠΕ29 Εργοθεραπευτή

Σήμερα Τρίτη 5/9 έγινε οριστικοποίηση των κενών ΕΕΠ-ΕΒΠ στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής , ενώ έχουν φτάσει και οι πιστώσεις από τα διάφορα προγράμματα. Σύμφωνα λοιπόν με τις καταστάσεις που έστειλαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης , τα ΚΕΔΔΥ και τις εγκρίσεις από το υπουργείο (για ΕΒΠ και Σχολ. Νοσηλευτές στη Γενική) αλλά και την κατανομή πιστώσεων στην Αττική η κατάσταση παρουσιάζεται ως εξής:

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤ 2017

ΔΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓ. KENA 1 – ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Α ΦΑΣΗ

ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ 421 – 186
ΕΒΠ ΣΜΕΑΕ 222 – 138
ΕΕΠ ΚΕΔΔΥ 43 – 50
ΕΕΠ ΕΔΕΑΥ ? – 24
ΕΒΠ Γεν. 183 – 183
Σχ. Νοσ Γεν. 148 – 68

ΣΥΝΟΛΟ 1017 – 673

Όπως είναι φανερό, ο αριθμός των πιστώσεων είναι ιδιαίτερα ελλιπής σε σχέση με τα λειτουργικά κενά (κυρίως για ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ και Σχ. Νοσηλευτές στη Γενική). Επίσης όπως φαίνεται ότι η λειτουργία των ΕΔΕΑΥ θα είναι πάλι συμβολική αφού δεν καλύπτεται ούτε ένα ΣΔΕΥ σε κάθε Δ/νση Εκπαίδευσης. Αυτό θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα τους υπεύθυνους αλλά και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του ΕΕΠ-ΕΒΠ.
Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά έχουμε όλες τις πιστώσεις μαζί και πρίν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάτι που αποτελούσε πάγιο αίτημα και μακρινό όνειρο για το ΕΕΠ-ΕΒΠ. Ελπίζουμε με τη Β φάση και ενδεχόμενη εξεύρεση νέων πιστώσεων να θεραπευτεί και το πρόβλημα της υστέρησης των πιστώσεων σε σχέση με τα κενά.
Η κατανομή των πιστώσεων θα γίνει σε συνεδριάσεις αύριο και μεθαύριο και ακολούθως θα γίνει από την ιστοσελίδα της ΠΔΕ η πρόσκληση των υποψηφίων με βάση τον αριθμό ανά ειδικότητα και τη θέση στον πίνακα. Η δήλωση προτίμησης και όλη η διαδικασία προβλέπεται να γίνει με φυσική παρουσία, εκτός αν άλλως αποφασίσουν οι υπεύθυνοι της ΠΔΕ. Είναι σημαντικό να είναι σε ετοιμότητα όλοι οι συνάδελφοι και να έχουν εξασφαλίσει τις ιατρικές βεβαιώσεις.
Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση και τις επόμενες μέρες.

Τελευταιες ειδήσεις για

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral